flag-sk flag-en

Pripravované predaje


tatry-v3

syslovisko

bojna

chudik

vyrocie

lovecard

zilina-v5

strecno-v3

sokol

Zobraziť viac...

Nové vydania


tatry-v3

podhajska

syslovisko

bojna

eu-20

sabinov

chudik

kostol

nosic

prilba

sokol

Zobraziť viac...

Pozývame vás
na Bratislavské zberateľské dni

Každoročný neodmysliteľný sviatok všetkých zberateľov na Slovensku sa blíži. V poradí už 20. MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH BRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI sa bude konať v dňoch 7.-8.6.2024. Vzhľadom na okrúhle jubileum veľtrhu sme si pre vás pripravili mnoho atraktívnych noviniek.

Tento rok si pripomíname 100. výročie významného herca a divadelného pedagóga - Ladislava Chudíka. Preto sme sa rozhodli si pripomenúť jeho osobnosť vydaním Euro Souveniru s jeho motívom, ktorý nádherne spracoval Adrian Ferda.

Sme veľmi radi, že naše pozvanie prijala manželka Ladislava Chudíka, Alena Chudíková, ktorá symbolicky spustí oficiálny predaj vydania 0 Euro Souveniru LADISLAV CHUDÍK a zároveň symbolicky otvorí 20. MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH Bratislavské zberateľské dni.

bzd-2022 Navyše sa bude v piatok 7.6.2024 o 14:00 konať autogramiáda s autorom motívov Adrianom Ferdom a Alenou Chudíkovou, ktorá bude mať k dispozícii pečiatku s originálnym podpisom Ladislava Chudíka, používanú pri špeciálnych a výnimočných príležitostiach.
Autogramiáda sa bude konať pri stánku č. 5001, v ktorom sa bude prezentovať eshop Nunofi.sk, Leuchtturm, Euro Souvenir Slovensko a Love Card.
Túto príležitosť si určite nenechajte ujsť!

Autogramiády sa zúčastní aj talentovaný autor poštových známok a príležitostných poštových pečiatok, ako aj mnohých úspešných motívov Euro Souvenírov, Adrian Ferda.
Spoločná autogramiáda sa uskutoční v piatok 2.6.2023 o 14:00, vedľa spoločného stánku eshopu Nunofi.sk a Euro Souvenir Slovensko.





Lákavými sú však obidva tohtoročné vydania 0 Euroviek, ktoré si budete môcť zakúpiť premiérovo práve na Bratislavských zberateľských dňoch. Obidva vydania spracoval Adrian Ferdu. Prvým motívom je už spomínaná pripomienka 100. výročia narodenia LADISLAVA CHUDÍKA a druhým 20. VÝROČIE VSTUPU SR DO EU. Obidva motívy sú vyrobené v náklade 3000 ks.
Premiérovou novinkou pripomínajúcu 20. MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH BRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI bude LOVE CARD, práve s motívom veľtrhu Bratislavské zberateľské dni. Jej predaj bude umiestnený pri hlavnom predaji vydaní Euro Souvenir. Predaj bude prostredníctvom výdajného automatu a jeho cena bude 4,- €. Vyrobených bolo limitovaných 1000 ks.

Aby toho nebolo málo, Adrian Ferda spracoval oficiálnu a originálnu poštovú pečiatku pre LOVE CARD, ktorá rovnako pripomína 20. MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH Bratislavské zberateľské dni. Pečiatka sa bude nachádzať v stánku č.5001 eshopu Nunofi.sk. Každý záujemca si bude môcť bezplatne opečiatkovať novú Love Card, alebo aj aktuálne či staršie vydania Euro Souvenirov

lovecard-01 lovecard-02

V automate sa budú okrem namixovaných bežných vydaní zo Slovenska a Čiech nachádzať aj anuláty (číselník obsahujúci 6 núl), čísla do 30 z niektorých tohtoročných a minuloročných vydaní, čísla do 100 a prítlačové vydania motívov LADISLAV CHUDÍK a 20. VÝROČIE VSTUPU SR DO EU, tiež vydania ako KAREL GOTT, JIŘINA BOHDALOVÁ, SNP1, SEPAR, BAŤOVANY a mnoho ďalších.

Príďte skúsiť šťastie.

loteria vyrocie chudik lovecard

V LOTÉRIOVOM AUTOMATe bude možné platiť len mincami 1 a 2 €. Nachádzať sa bude pri hlavnom predaji motívov LADISLAV CHUDÍK, 20. VÝROČIE VSTUPU SR DO EU a LOVE CARD BRATISLAVSKÉ ZBERATEĽSKÉ DNI.

vyrocie-razba-bzd chudik-razba

Navyše si budete môcť v spoločnom stánku s eshopom Nunofi.sk doplniť zbierku o niektoré slovenské, české a iné zahraničné vydania Euro Souvenírov, staršie vydania LOVE CARD, či zakúpiť albumy a zberateľské potreby za zvýhodnené ceny. Nájdete nás v stánku číslo 5001.

Na tohtoročných Bratislavských zberateľských dňoch sa opäť máte na čo tešiť.

mapa

Podmienky predaja vydaní LADISLAV CHUDÍK
a 20. VÝROČIE VSTUPU SR DO EU.

vyrocie vyrocie-razba chudik chudik-razba

Podmienky predaja:
Čísla do 100 ako aj vydania s prítlačou budú dostupné v lotériovom automate v rôznom náhodnom poradí.
(možnosť platby v automate výhradne mincami 1 a 2,- €)

Čísla do 1000 budú dostupné vo výdajných automatoch - limit 3 ks
(možnosť platby kartou alebo mincami)

Vyššie čísla, osobný predaj:
LADISLAV CHUDÍK - 5 ks na osobu
20. VÝROČIE VSTUPU SR DO EU - 5 ks na osobu
(možnosť platby len v hotovosti mince/bankovky)

Ročníkové čísla, osobný predaj, možnosť výberu čísla:
LADISLAV CHUDÍK - 1 ks na osobu
20. VÝROČIE VSTUPU SR DO EU - 1 ks na osobu
(možnosť platby len v hotovosti mince/bankovky)

Náklad:
LADISLAV CHUDÍK - 3000 ks
20. VÝROČIE VSTUPU SR DO EU - 3000 ks

Cena: 3,- € / ks s DPH.

Miesto predaja: výstavisko Incheba Expo Bratislava

Začiatok predaja: 7.6.2024 o 10:00

Vydania budú k dispozícii do vypredania.

Euro Souvenir Slovensko si vyhradzuje právo zmeny podmienok predaja (zvýšiť, alebo znížiť limit predaja na jednu osobu) v závislosti od aktuálneho množstva záujemcov, celkového dopytu a dostupného množstva z jednotlivých vydaní.